Kwaliteit uit eigen keuken

Burg. van Roijensingel 24

8011 CT Zwolle

Salades & Bittergarnituur

Alle salades zijn nu te bestellen vanaf 3 personen!

Wij helpen u graag bij het samenstellen van diverse salades voor groepen.

Neem contact met ons op via telefoonnummer 038 – 421 66 28 of stuur een e-mail en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Voor alle salades geldt dat ze minimaal één werkdag van tevoren moeten worden besteld.

Hors d'Oeuvre

Zeer luxe schotel bestaande uit een salade opgemaakt met gevulde eieren, gevulde tomaten, Hollandse garnalen, tonijn, gerookte paling, rode zalm, gerookte forel, gerookte zalm en asperge-ham rolletjes. Voor de fijnproevers!

De salade is te bestellen voor minimaal drie personen, voor € 13,50 per persoon.

Russisch ei

Een luxe salade gegarneerd met gevulde eieren, Hollandse garnalen, rode zalm, gerookte forel, tonijn en krabfantasie. Echt iets fijns. De salade is te bestellen voor minimaal drie personen, voor € 11,50 per persoon.

Kipsalade

Een salade met mals kippenvlees en frisse vruchten. Een lekkere en gezellige schotel. De salade is te bestellen voor minimaal drie personen, voor € 7,60 per persoon.

Zalmsalade

Een fijne salade, toebereid en gegarneerd met 1e soort rode zalm. De salade is te bestellen voor minimaal drie personen, voor € 7,60 per persoon.

Huzarensalade

Een heerlijke salade, met kalfsvlees bereid, feestelijk gegarneerd op een schotel. De salade is te bestellen voor minimaal drie personen, voor € 4,95 per persoon.

Borrelgarnituur

50 hapjes bestaande uit minimaal 10 verschillende soorten. O.a.: bakje filet americain, gevuld ei, gehaktballetje, partybrood met gerookte forel, kaassoesje, katenspek met brie, roggebrood met ananas/spek, partybrood met luxe vleeswaren en bakje garnalensalade.

Vanaf 25 borrelhapjes (t/m 49 stuks) prijs per stuk € 1,05

Vanaf 50 borrelhapjes prijs per stuk € 1,00

Schaal 50 stuks € 50,00