Kwaliteit uit eigen keuken

Burg. van Roijensingel 24

8011 CT Zwolle

Over ons

Het familiebedrijf Snackcorner Norp is ruim een halve eeuw geleden opgericht. Het begon allemaal toen Anton Norp senior in 1951 banketbakkerij Bosman overnam. Deze bakkerij is vervolgens verder gegaan als banketbakkerij annex kokerij Norp. In 1960 heeft Anton Norp junior de zaak overgenomen. In 1966 is Anton junior getrouwd met Riky die daarmee ook in het bedrijf kwam. Negen jaar later werd de zaak omgedoopt tot hoe iedereen het nu kent: Snackcorner Norp. Sinds 1992 is Ton, de zoon van Anton en Riky, binnen het bedrijf werkzaam.

Sinds 1 januari 2007 staat het bedrijf onder leiding van Ton Norp en anno 2018 heeft Snackcorner Norp zes vaste medewerkers in dienst.

Sinds 1987 is Snackcorner Norp een erkend leerbedrijf. In 1994 hebben we zelfs, in de categorie Fastfood Specialist, de titel ‘Leerbedrijf van het jaar’ gekregen. In 2003 zijn we wederom genomineerd tot ‘Leerbedrijf van het jaar’, ditmaal in de categorie Fastfood-, Café-, Bar- en Discotheek. De titel ging net aan ons voorbij: we behaalden een gedeelde tweede plaats.

In 2021 vierden wij ons 70-jarig jubileum!

Snacks

De diverse snacks die wij als Snackcorner Norp aanbieden worden voor een belangrijk deel door ons zelf gemaakt. Een goed voorbeeld hiervan is de kalfsvleeskroket. Maar ook o.a. de garnalenkroket, kaaskroket, nasibal, nierbroodje, en de gehaktbal  worden met liefde door ons bereid.

Belegde broodjes

Onze belegde broodjes worden niet alleen gekocht door klanten die onze zaak bezoeken, maar ook veelvuldig besteld door verschillende bedrijven en kantoren in Zwolle. Het brood wordt elke dag door de warme bakker bij ons bezorgd. Natuurlijk zorgen wij voor vers beleg.

Een heerlijke lunch van Snackcorner Norp wordt klaargemaakt terwijl u wacht. Van tevoren (telefonisch) bestellen is natuurlijk nog gemakkelijker. Zo kunnen wij zorgen dat uw bestelling klaarstaat op het door u gewenste tijdstip. Wachten is hiermee verleden tijd!

Salades en Borrelgarnituur

Ons bedrijf staat in Zwolle bekend om de diverse salades en borrelgarnituur die in onze eigen keuken worden klaargemaakt. Aangezien de bereiding hiervan de nodige tijd vergt, dienen de salades en borrelhapjes minimaal één dag van tevoren te worden besteld.

Buffetten

Op zoek naar een warm- en/of koud buffet voor een feest of partij? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze buffetten zijn ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, maar ook als u uw verjaardag eens op een andere manier wilt vieren. U kunt voor minimaal twintig personen een buffet bij ons bestellen. Onze professionele koks zorgen dan voor een heerlijk scala aan hapjes (Voor kleinere gezelschappen denken wij graag met u mee welke salades en borrelgarnituur u nodig heeft).

Meer informatie

Ontvangt u graag persoonlijk advies over uw bestelling of heeft andere vragen of wensen? Dan kunt u ons contactformulier invullen of een e-mail sturen. Ook is het mogelijk om langs te komen of telefonisch om inlichtingen te vragen.

Snackcorner Norp is telefonisch bereikbaar onder nummer (038) 421 66 28.