Kwaliteit uit eigen keuken

Burg. van Roijensingel 24

8011 CT Zwolle

Disclaimer

Deze website is gebouwd en wordt onderhouden door tomster | design, in opdracht van Snackcorner Norp, Burgemeester van Royensingel 24, 8011 CT Zwolle, hierna te noemen ‘Snackcorner Norp’.

1. Auteursrechten / Intellectueel eigendom

Alle afbeeldingen van producten en overige materialen op de site zijn eigendom van Snackcorner Norp en mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd of anderszins opgeslagen, anders dan noodzakelijk om de pagina on-line te kunnen bekijken. Wel is het toegestaan Snackcorner Norp webpagina’s af te drukken voor persoonlijk gebruik. Daarnaast is het niet toegestaan de teksten van de site te kopieren en deze te gebruiken voor andere doeleinden, mits u schriftelijk toestemming hebt gekregen van Snackcorner Norp. Indien u toch besluit deze regels niet na te leven zullen wij gerechtelijke stappen ondernemen.

2. Linken naar de Snackcorner Norp website

Indien u een link wenst aan te leggen naar deze site, gelieve dit altijd naar de homepage (https://www.norp.nl) te doen.

3. Juistheid van gegevens

Sommige producten die op de site worden afgebeeld kunnen afwijken van de werkelijkheid of zijn niet meer in het assortiment opgenomen. Snackcorner Norp behoudt zich te allen tijde het recht om producten toe te voegen, uit het assortiment te halen of de prijzen te wijzigen.

4. Aansprakelijkheid

Snackcorner Norp is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de Snackcorner Norp website zouden voorkomen. Snackcorner Norp is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de Snackcorner Norp website zijn gelinkt.

5. Databescherming

Snackcorner Norp respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe Snackcorner Norp gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.

5.1 Persoonsgegevens

Snackcorner Norp verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het invullen en versturen van een contactformulier, of het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker Snackcorner Norp toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor administratieve doeleinden en mogelijk voor toekomstige informatie. Daarnaast gaat Snackcorner Norp er van uit dat een bezoeker geen bezwaar maakt tegen het ontvangen van informatie over actuele aanbiedingen via Snackcorner Norp.

5.2 Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatieinformatie

In sommige gevallen zal Snackcorner Norp gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers. Tijdens een bezoek aan de site kunnen zogenaamde ‘cookies’ op uw systeem geplaatst worden, tenzij de door u ingestelde browserinstellingen dit voorkomen. Raadpleeg de Help-functie van uw Internet browser voor verdere details.