Wij helpen u graag bij het samenstellen van diverse salades voor groepen. Bent u met meer dan 15 personen? Kijk dan eens naar onze buffetten.

Neem contact met ons op via telefoonnummer 038 - 421 66 28 of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Voor alle salades geldt dat ze minimaal één dag van tevoren moeten worden besteld.

 

Huzarensalade

Een heerlijke salade, met kalfsvlees bereid, feestelijk gegarneerd op een schotel. De salade is te bestellen voor minimaal drie personen, voor € 3,95 per persoon.

Huzarensalade - kwaliteit uit eigen keuken

Zalmsalade

Een fijne salade, toebereid en gegarneerd met 1e soort rode zalm. De salade is te bestellen voor minimaal drie personen, voor € 5,95 per persoon.

Zalmsalade - kwaliteit uit eigen keuken

Hors d'Oeuvre

Zeer luxe schotel bestaande uit een salade opgemaakt met gevulde eieren, gevulde tomaten, Hollandse garnalen, tonijn, gerookte paling, rode zalm, gerookte forel, gerookte zalm en asperge-ham rolletjes. Voor de fijnproevers!

De salade is te bestellen voor minimaal vijf personen, voor € 10,50 per persoon.

Hors d'Oeuvre - kwaliteit uit eigen keuken

Selderiesalade

Een frisse salade met selderie, stukjes appel en ananas. De salade is te bestellen voor minimaal vijf personen, voor € 6,50 per persoon.

Selderiesalade - kwaliteit uit eigen keuken

Russisch Ei

Een luxe salade gegarneerd met gevulde eieren, garnalen, rode zalm, gerookte forel, tonijn en krabfantasie. Echt iets fijns. De salade is te bestellen voor minimaal vijf personen, voor € 8,75 per persoon.

Russisch Ei - kwaliteit uit eigen keuken

Kipsalade

Een salade met mals kippenvlees en frisse vruchten. Een lekkere en gezellige schotel. De salade is te bestellen voor minimaal vijf personen, voor € 6,50 per persoon.

Kipsalade - kwaliteit uit eigen keuken

Pastasalade

Een lekkere frisse pastasalade met stukjes kip en asperges. Past uitstekend bij een barbeque of bij het gourmetten. De salade is te bestellen voor minimaal vijf personen, voor € 6,50 per persoon.

pastasalade

Borrelgarnituur

50 hapjes bestaande uit minimaal 10 verschillende soorten. O.a.: bakje filet americain, gevuld ei, gehaktballetje, partybrood met gerookte forel, kaassoesje, katenspek met brie, roggebrood met ananas/spek, partybrood met luxe vleeswaren en bakje garnalensalade.

Vanaf 25 borrelhapjes (t/m 49 stuks) prijs per stuk € 0.95

Vanaf 50 borrelhapjes prijs per stuk € 0.90

Schaal 50 stuks € 45.00

Borrelgarnituur - kwaliteit uit eigen keuken

Chipolatapudding

Een luchtige compositiepudding op smaak gebracht met Jamaica rum en een garnituur van bitterkoekjes. Feestelijk gegarneerd met slagroom en vruchten. Deze pudding is te bestellen voor minimaal vijf personen, voor € 3,75 per persoon.

U kunt er apart marasquinsaus bij bestellen voor € 0,70 per persoon.

Chipolatapudding - kwaliteit uit eigen keuken
Extra voor bij de salades:

 

Stokbrood, per stuk € 2,25
Schaaltje met heerlijke kruidenboter uit eigen keuken. Per schaaltje € 2,00